Over ons

Inkoop en voorraad

Door een zorgvuldige inkoop kunnen we u de juiste produkten met de juiste prijsstelling bieden. Goederen worden specifiek voor u geselecteerd uit onze voorraad of specifiek voor u besteld. Door een breed netwerk van leveranciers kunnen wij u voorzien van de juiste producten.

Bewerking en opslag

De door u bestelde materialen kunnen wij op de juiste manier voor u bewerken en vervolgens opslaan zodat u op het juiste moment voor u materialen kunt beschikken.

Levering

Wij kunnen u materialen op onze lokatie laden of brengen het materiaal op de door u gewenste lokatie op de afgesproken tijd. Pas na levering is het maatwerk voor ons compleet.

Geschiedenis

De firma Terra is een Waterlands familiebedrijf met een lange traditie op het gebied van advies en persoonlijke service. Het begon allemaal zo'n 30 jaar geleden met de samenwerking tussen een aantal agrarische bedrijven. Wim Terra, de grondlegger van de firma Terra, had hierbij als taak de materialen te verzorgen voor het bouwen van loodsen en stallen. Materialen die niet meer nodig waren, werden opgeslagen in het huidige bedrijf. Zo ontstond voorraad en aanloop. Geleidelijk aan kwam er steeds meer vraag naar de producten en de kennis die aanwezig was bij firma Terra. Nu, zoveel jaren later, is de Fa. Terra nog altijd gevestigd aan de Overleek, midden in het prachtige Waterland, Wat gebleven is, is de persoonlijke aandacht en het streven om samen met de klant het beste resultaat te bereiken.

Over Houthandel Terra

Fa. Terra is een betrouwbare, veelzijdige en flexibele handel in hout en plaatmateriaal. Vanuit onze lokatie te Monnickendam voorzien wij veel mensen in hun bouw- en woonomgeving van de juiste materialen in de regio Waterland, Amsterdam en omstreken.

KLANTENSERVICE

Bij ons staat klanttevredenheid boven alles!

Houthandel Terra streeft ernaar uw aankopen en bestellingen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Op deze pagina proberen wij u dan ook zo goed mogelijk te informeren over hoe u het beste contact met ons kunt opnemen. U kunt zowel telefonisch, via email of via het online formulier contact met ons opnemen.

Neem nu contact op

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag - 08:00 - 17:00 uur

Zaterdag - 08:30 - 12:00 uur

Zondag - Gesloten

Zondagen en feestdagen gesloten.

Vakantie:
Gesloten vanaf zaterdag 27 juli 2024 t/m zaterdag 10 augustus 2024.
Op 12 augustus 2024 zijn we weer open.